Keramiskt Lackskydd

En ny bils kaross och lack har bara garanti mot rostskador underifrån och mot färgseparering mellan lack och kaross. Så det är faktiskt du som bilägare som får ta eget ansvar för lacken på din bil. Här förekommer emellertid ibland ett problem; även om du regelbundet och grundligt rengör och polerar bilen räcker det inte för att förhindra angrepp från luftföroreningar. Även under normala körförhållanden får lacken märken, fläckar, eller ännu värre – lacken oxiderar, blir urblekt och därmed trist utan glans och lyster.

Eftersom bilen inte har något skydd när den lämnar fabriken kan mikroskopiska föroreningar komma åt och attackera lacken som t.ex. små frätande syra partiklar i ett surt regn och även helt vanlig UV- strålning. Dessa påfrestningar gör att lacken blir mer mottaglig för skador och det är också förklaringen till varför bilar blir svårare att tvätta rena för varje år som går.

Bilvård är ett hantverk och vi lägger stor vikt vid det underarbete som krävs för ett bra resultat. Vid polering avlägsnas föroreningar och oxider i lacken. Repor och defekter avverkas och bilen blir blank på djupet.

Därefter lägger vi på ett skyddande lager Keramisk lackskydd.

Ceramicguard one

Ceramicguard one är ett 1-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och hållbarhet på 18 månader. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. En bil som är behandlad med Ceramicguard one kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.

OBS: 3 gånger gratis utvändigt tvätt åter behandling.

Share
Gå upp